Los bericht bekijken
  #6  
Oud 23 februari 2009, 17:46
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door J van E Bekijk bericht
Hm... klinkt niet echt geruststellend... Alhoewel het fijn is om te weten dat ik niet de enige ben! Ik zal (als ik van de winkel ook een nieuwe krijg) het apparaat in ieder geval verder van de tv zetten (alhoewel dat nogal lastig ie eigenlijk... dan moet 'ie zowat op de grond en dan wordt het IR-signaal wellicht geblokkeerd...): ik had 'm nu op een plank eronder gezet. Maar het klinkt alsof die dingen nogal gevoelig zijn...

Maar goed, we houden elkaar op de hoogte!

Ik heb een dergelijk verhaal ook al eens gelezen (in combinatie met een andere ontvanger), een LCD scherm wat blijkbaar nogal wat (IR?) licht produceerde en dan de 'ontvanger' van de afstandbediening overstuurt.

Je zou het eens kunnen proberen door de TV uit te laten staan en kijken of je dan met de afstandbediening wel de digitale ontvanger kunt bedienen. Werkt het dan nog steeds niet, dan zal verplaatsen niets uithalen verwacht ik.

Werkt het wel, dan moet je de ontvanger zo plaatsen dat hij het scherm minder kan zien, dus misschien wat naar achteren schuiven op de plank.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....