Discussie: Vraag: Cond. K
Los bericht bekijken
  #3  
Oud 23 februari 2009, 17:32
Righard's schermafbeelding
Righard Righard is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 januari 2009
Locatie: Den Haag/Casema
DTV: Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD). Sony KDL52-Z4500, Sony STR-DA5400ES, Sony BDP-350, Sony RDR-HX980, ...
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol Bekijk bericht
Even voor de zekerheid: je hebt je eventuele tweegats wandcontactdoos omgewisseld door de meegeleverde eengats doos plus versterker?

Zonder dat zul je nml exact de melding krijgen die jij nu krijgt.

Die melding had ik nml ook totdat ik eindelijk een Ziggo monteur langs kreeg die wel wist wat iTV was. En nu werkt de EPG perfect tot een week vooruit.

(wat ook bij mij eigenlijk het enige doel was, iTV is vooralsnog door de prijsstelling en aanbod voor mij volslagen oninteressant)
Bedankt voor het snelle antwoord...

Ik heb de wandcontactdoos niet omgewisseld. Deze zat ook niet in de doos (gekocht bij MediaMarkt). De versterker ook niet geplaatst, maar dit is er een met "heen-en-weer-verkeer" support

Het tweede gat is hier ook in gebruik voor de apparte tuner. Zou eventueel hier wel van af kunnen stappen, als de Cisco niet zo'n een beroerde HDMI handshake heeft dat mijn receiver (Sony STR-DA5400ES) het signaal compleet negeert. Alleen met VideoDirct aan voor alle HDMI apparaten lukt het soms, maar dan mis ik mijn OSD weer. Buiten dat de zeer goede upscale faciliteit van de receiver dan ook niet werkt, wat dan tenkoste gaat van de beeldkwaliteit.

Ik heb nu de Cisco-box via HDMI direkt op mijn TV (Sony KDL52-Z4500) en dat gaat "goed". De Cisco schakelt af en toe nog terug naar 768p of 576p (hopelijk is dit in de komende firmware opgelost).

Ik heb geen zin om mijn TV aan te laten staan om dan via de receiver radio te kunnen luisteren, vandaar dat ik het radiosignaal analoog de receiver in stuur.

Maar als dat het probleem is... Dan kan ik het overwegen om dan toch maar de wandcontactdoos te vervangen.

Wat ik overigens vreemd blijf vinden is dat bij de Ciscobox zoals gekocht bij MediaMarkt dus geen eengats wcd zit en geen bandbreedte versterker, maar wel oa de Cisco/Ziggo handleiding. En de prijs is niet lager dan bij Ziggo. Het verschil zit hem in het wel kunnen leveren.

Groeten,

Righard