Los bericht bekijken
  #40  
Oud 22 februari 2009, 23:31
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door radio4fm Bekijk bericht
een gebruiker van de 5000 en heb mijn mening voor een paar maand geleden ook al een paar keer gedeeld met copaco via de mail (jac van der ven) en ook wel antwoord gehad,waar ik vervolgens niet zo veel mee kon en ook wegdraaiend was van de door mij gestelde vraag ,Het gaat er mij om dat de standaard sd kwaliteit met de humax irc fox en de 5000 een wezenlijk verschil geven bij de irc was het haast 3d ,en was soms net op ze voor het scherm stonden en dat is bij de 5000 niet meer het geval ,het beeld is plat met weinig scherpte en diepte en dat is volgens mij ook al heeeel veel gezegd op dit forum maar wordt steeds weer te niet gedaan door te zeggen dat het aan verschillende factoren ligt, en de mensen die op kieskeurig hun mening laten horen zie ik als de gewone consument die geen echte verglijking hebben gemaakt (uizonderingen daar gelaten) dat zijn mensen die er niet zo diep op ingaan als de echte freak en daarom ga ik ook niet uit van het desbetreffende waaderings cijfer .

maar ik laat het hierbij in ieder geval bedankt voor de snelle reactie waar ik overigens niets op aan te merken heb .
Eveneens bedankt voor je reactie. Ik ben benieuwd of je verschil ziet met de nieuwe 380 in vergelijking met de 5000, althans al je daar voor in de gelegenheid bent, zodra deze opvolger van de 360 in de winkel verschijnt. De 380 gebruikt namelijk een ander fabrikaat chipset (STi) dan de 5000.
Scherpte en diepte zijn voor ons niet meetbaar op de HDMI interface. Heb je de vergelijking wel eens gedaan op basis van de component interface. De component uitgang wordt n.l. wel gemeten met een speciale Tektronix VM5000 component tester, we hebben daarmee tot dusver geen problemen ( bandbreedte / resolutie) mee gezien.