Los bericht bekijken
  #38  
Oud 22 februari 2009, 14:33
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door radio4fm Bekijk bericht
ik krijg met deze mededeling een beetje het idee van,nou mensen jammer dat jullie de kwaliteit van de 5000 tegen vinden vallen maar hier is ie dan de nieuwe samsung ,en de mensen die 160 euro hebben uitgegeven om een beter beeld te krijgen worden hier wel super benadeeld ,er is vanaf het begin al door meerdere forum gebruikers aangegeven wat de problemen zijn en nu komt het er toch op neer dat er denk ik niet zoveel meer aan gaat gebeuren wat problemen betreft ,ik vind dit bijzonder nalatig ,dat is wel de laatste keer dat ik zoveel geld uitgeef aan een ontvanger die na een paar maand alweer een opvolger heeft (van hetzelfde merk of ander) die dan weer beter moet zijn ,probeer de problemen (klachten) eens goed in het daglicht te houden .

maar dit is uiteraard mijn mening en dit is dan ook het laatste wat ik zeg over de 5000. zo dat is eruit!

jammer
Als je refereert aan de kwaliteit dan kan ik je mening niet delen. Het merendeel van de gebruikers is erg positief over de beeld kwaliteit. Ga anders een naar kieskeurig en lees de mening van de verschillende reacties en vergelijk de scores eens met andere producten. Dat er verder ook gebruikers zijn die vinden dat de kwaliteit voor SD minder is, wil ik niet bestrijden. Ik heb met mijn melding alleen willen aangeven dat er een opvolger voor de samsung 360 beschikbaar komt, voor degenen die een alternatief willen.
Nogmaals de kwaliteit is een combinatie van scherm en ontvanger. Zelf gebruik ik de humax 5050 die in principe vergelijkbaar is aan de 5000 en ik heb een prima beeld net zoals vele anderen.
Verder komt er over een maand (1-2 mnd) een nieuwe release beschikbaar waarmee je de orginale resolutie kiezen zonder dat de decoder het signaal upscaled.

Ik vraag me trouwens af of je zelf een humax 5000 gebruiker bent. Als wij (ziggo / Copaco) mensen uitnodigen om ons te demonstreren dat het beeld zoveel slechter is dan hoor ik vervolgens niets meer.