Los bericht bekijken
  #6  
Oud 21 februari 2009, 11:08
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door someone Bekijk bericht
Jij gebruikt een Quicknetadres dus zal het bij jouw waarschijnlijk http://members.quicknet.nl/cyber2001/ zijn.
Zo te zien klopt dat.

@Jack-2007:
Op die url staan je bestanden, alleen de .rar die je noemt niet.
Ga zelf eens naar die url en vergelijk dat even met je upload.

Gebruik je trouwens wel de nieuwe manier van uploaden van je homepage?? Dit is recent gewijzigd (17 feb) en daar hebben alle multikabel klanten een mail over gehad op hun hoofd-emailadres.

In die mail stond:
Citaat:
Geachte abonnee,


U maakt gebruik van Ziggo Webspace. Vanaf 15 februari 23.00 uur tot 16 februari 23.00 uur brengen we een aanpassing aan in deze dienst. Tijdens de werkzaamheden kunt u niet uploaden naar Ziggo Webspace.

Gebruikersnaam
Voor u als klant veranderen er twee zaken:

1. Met ingang van 17 februari a.s. heeft u alleen toegang tot Ziggo Webspace als u uw volledige e-mailadres als gebruikersnaam invoert. Dit betekent dat u aan uw huidige gebruikersnaam ‘@quicknet.nl’ toevoegt. Alleen met deze toevoeging kunt u inloggen.
Door gebruik te maken van uw volledige e-mailadres zorgt u ervoor dat uw persoonlijke gebruikersnaam uniek en herkenbaar blijft, ook na de volledige samenvoeging van de systemen van @Home, Multikabel en Casema.

2. Gebruik voor het inloggen met uw FTP-programma ‘homedrive.ziggo.nl’ in plaats van ‘home.quicknet.nl’. Gebruik ook hier uw volledige e-mailadres om in te loggen.

Toelichting
Klik hier voor een uitgebreide toelichting met de meest gestelde vragen over dit onderwerp.
Heeft u verder nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op het speciaal voor deze migratie ingerichte nummer 088 – 717 4040. De Klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur - 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 – 22.00 uur.

Nog een tip:
Zet een (leeg) bestand met de naam index.html in elke map neer, anders kan iedereen de inhoud van je directories zien ....
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....