Los bericht bekijken
  #933  
Oud 20 februari 2009, 22:51
MarkNL's schermafbeelding
MarkNL MarkNL is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 januari 2009
Locatie: Tebacai/Casema/Culemborg
Ziggo Internet: Geen kabel Internet
DTV: Samsung PVR 850R / Cisco
Berichten: 14
Thumbs down

Remember me ?? Ik had een blokkerig beeld na 20 minuten kijken op de Cisco.

Wel nu... Na veel heen en weer gemaild te hebben zou er op 3 februari een monteur langskomen om naar het probleem te kijken. Dit is doorgebeld en bevestigd per e-mail. Helaas. Monteur nooit gezien. Mail naar Ziggo en Ruigrok (standaard krijg je dan op de donderdagavond erna een mail terug dat ze het in behandeling hebben of doorsturen naar de juiste afdeling).

Ziggo belt me in het weekend om een afspraak te maken voor een monteur. Vroeg waarom die vorige keer niet was geweest, kreeg ik de mededeling dat die afspraak niet eens in het systeem van hun stond.

Op 12 februari dan toch een monteur langs. Zag dat ik super goed beeld had met mijn samsung decoder, dus die zei al tegen mij "wat kom ik hier doen??" Ja.. euhhh u zou naar de installatie komen kijken of alles goed aangesloten is en waarom ik blokkerig beeld heb, maar ik heb al aangegeven dat het in de decoder moet zitten. Omdat het probleem continue op hetzelfde moment terugkomt op alle aansluitingen in huis.

Hij zei: "Nou aan de installatie ligt het niet, omdat je al goed beeld hebt met je samsung decoder, dus moet aan de Cisco liggen. Snap eigenlijk niet waarom ze mij langssturen". Maar voor de goede orde heeft hij alles nagemeten en alles was goed. Toen heeft hij een RMA voor de decoder voor mij aangevraagd - die ik vandaag (ruim een week later) kreeg. Hij had zijn telefoon op de speaker staan, dus hoorde zijn collega al zeggen dat de Cisco's slecht leverbaar zijn op het moment. Dat geeft de burger moed.

De Cisco heeft meer in de doos gezeten dan er buiten en die ga ik nu terugsturen naar Ziggo in de hoop dat ik een nieuwe terug krijg en dan toch eindelijk nog iets kan testen van het hele ITV gebeuren.

Ik kan mij voorstellen dat Ziggo graag alles uitsluit, maar de tijd waarin dat allemaal duurt is wel heel erg lang (vanaf 4 januari toen ik de decoder kreeg tot 20 februari toen ik het RMA nummer in de bus kreeg). Nu nog maar zien of en wanneer ik een nieuwe decoder terug ga krijgen.

-- wordt vervolgd --