Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #42  
Oud 20 februari 2009, 13:15
Quindor's schermafbeelding
Quindor Quindor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 februari 2009
Locatie: @home
Berichten: 5
Standaard Akkoord

Snap ik inderdaad. Maar de "pc" welke er aan hangt, is een mail server. En het bedrijfje dat daar gebruik van maakt heeft via hun exchange server een mailing verstuurd naar zijn klanten, een paar honderd mensen inderdaad.

Nooit problemen mee gehad sinds 2003, tot nu spontaan.

Het frustrerende is dan ook, dat je geen melding, bericht, niets krijgt. En zelfs als je het ze uitlegt (tot 10x toe gebeld, 10Hr mee bezig geweest ongeveer) zo gewoon je niet snappen, weigeren te snappen of niet mogen snappen.

De exchange server en de clients die er achter hangen, hebben allemaal Symantec Endpoint Protection erop staan, en soms scan ik apart met nog wat tools. Dus verwacht daar geen problemen mee, maar ook, toen de mails in de queue van de exchange server bleven staan, bekeken hoe en wat en er zat geen virus mail tussen.

Vandaar mijn reactie, dat je gewoon tot onmacht gedoemd word. Een normale thuis gebruiker, die zit gewoon muur en muur vast en dat vind ik onvergeefbaar.

Ik hamer niet zomaar. Ik heb de 10nde keer dat ik belde dan ook besteed aan het uitleggen van de ziggo desk wat het probleem was, hoe ze het moesten testen en dat het on-ontstotelijk aan de kant van ziggo ligt. En wellicht inderdaad waarom het gebeurt is. Ze gaan dit bekijken en proberen in de procedure op te nemen. Heel mooi. Daar was ik zeer blij mee.

Wie mijn 10Hr onzin tijd gaat vergoeden weet ik helaas niet. Maar ik wilde het 'netjes' oplossen inplaats van lomp zoals nu.

Als je gaat zeggen, dan moet je een zakelijk lijn nemen. Volledig met je eens, sinds dat inderdaad mogelijk is, ben ik aan het bekijken om dit over te schakelen, maar wellicht niet meer bij ziggo.... die heeft hun kans toch wel ernstig verspild (en ik neem in het totaal ongeveer 10 lijnen bij ze af).