Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #40  
Oud 20 februari 2009, 11:15
Quindor's schermafbeelding
Quindor Quindor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 februari 2009
Locatie: @home
Berichten: 5
Standaard Het wachten zat.

Goed, ik was het wachten ernstig zat, dus heb het heft in eigen handen genomen.

Voor de mensen die dit nog niet wisten. Als je in je router je mac adres van de netwerk kaart welke aan de internet kant hangt veranderd. Vervolgens het modem en de router 5 minuten uit laat staan en deze weer aan zet, dan krijg je van ziggo een nieuw ip adres toegewezen.

Aangezien hun blokades maximaal op ip nivo kunnen gebeuren. Hebben ze geen manier ingebouwd waarmee de mail server vervolgens kan weten dat jij het weer bent, maar met een ander ip en voila.

Deze actie heb ik inmiddels maar uitgevoerd, aangezien je hier toe gedwongen word door de helpdesk, welke weigert je hulp te bieden.

Maar wonder boven wonder, terwijl er volgens ziggo niets aan de hand is, werkt nu alles weer naar behoren en kan ik weer prima sessies opbouwen naar de mail server van ziggo voor mijn uitgaande mail! Hierbij is *nogmaals* aangetoond dat het probleem wel degelijk aan hun kant zat.

Echt werkelijk waar, ik kan niet beschrijven in woorden welke hier toegestaan zijn ( ) hoe erg diep triest dit mij raakt. Die helpdesk van ze is gewoon een farce. Geldklopperij en nep. Ze hebben 10 standaard zinnetjes, lukt het daarmee niet, is het probleem aan jou kant. Gaat nergens over en te zot voor woorden, maar helaas, schijnbaar kan en mag dit gewoon. :S

Als mensen van ziggo dit lezen, jullie zouden je klanten eens beter moeten behandelen. Deze klant (en alle aangekoppelde abonnementen (stuk of 10)) zijn bij deze in het process om naar een andere provider over gezet te worden. Nooit problemen gehad, maar dit is gewoon ON overkomelijk. Ik wens niet op deze manier behandeld te worden, zeker niet als ik er voor betaal. Liegen mag niet ziggo, maar zo voel ik me wel behandeld.

Zo, dat lucht iig een beetje op.