Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #39  
Oud 20 februari 2009, 00:16
Quindor's schermafbeelding
Quindor Quindor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 februari 2009
Locatie: @home
Berichten: 5
Standaard Mjah, zou kunnen

Het is niet mijn eigen adres, maar bij mijn vader op kantoor. We hebben dit abonnement daar sinds 2003, net als bij mijn ouders thuis. Werkte altijd prima.

Maar sinds 2 dagen niet meer. Wellicht zijn er een paar honderd mailtjes per dag uit gegaan? Dat vind ik niet absurd of iets in die geest zelfs maar. Alleen al de postmaster mailtjes van de spam kan die hoeveelheid makkelijk bereiken.

Okay, okay, het is een consumenten lijn en zou, sinds ze nu beschikbaar zijn, overgeschakeld moeten worden naar een zakelijke lijn (wat ik nu ook echt wel van plan ben na de ervaring met deze flut helpdesk).

Maar toch, waarom gebeurt dit.... en nog vele malen erger....waarom, kunnen ze me er NIETS over vertellen....gewoon helemaal niets. Dat vind ik nog het ergste van heel dit verhaal. Gewoon keihard en keihard volhouden dat het aan mijn "outlook settings" ligt. Om wit heet van te worden.

Laat staan de 8+ uur en 9x bellen aan kosten welke ik hier mee bezig ben geweest, terwijl een second level engineer gewoon eventjes kan kijken, klikken en klaar..... om gewoon in een depressie van te raken.

Ik kan het ook gewoon niet geloven dat ik niet verder kan komen, zoals iemand eerder al omschreef, dat je tegen een muur aan staat te beuken, maar dat deze nog geen milimeter mee geeft door puur koppig te zijn.

Nou ja, veel meer woorden gaan niet helpen.... Ik zit vast en er lijkt geen uitweg te zijn, ondertussen kan er geen email verstuurd worden, ziggo kan er onmogelijk nog minder om geven.... dus wat zijn mijn opties dan nog?

Als ik morgen nog niet verder kom, dan bouw ik wel een VPN tunnel naar mijn vaders huis, en route ik al mail via die tunnel via de aansluiting van mijn vader naar de mail server van ziggo.... Maar goed... wat moet je als je dat NIET kan.... :S :S (echt elegant is het ook niet te noemen)