Los bericht bekijken
  #5  
Oud 19 februari 2009, 23:33
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eduard69 Bekijk bericht
Dank voor de terugkoppeling.

Het feit dat diverse gebreken naar de software te herleiden zijn en het apparaat toch aardig wat geluid maakt ( op 4 meter afstand is de schijf nog goed te horen, met name als hij aan het opnemen is), houdt dit in dat ik dit voor lief moet nemen of kan ik het beste het apparaat omruilen ( dan moet het dus wel zin hebben). Hoe is de samenwerking met Ziggo en Cisco, doet Cisco ook iets met deze opmerkingen en zal in een volgende firmware update dit meegenomen zijn? Oftewel, heeft het zin om de gebreken op dit forum kenbaar te maken, of kan dit beter rechtstreeks aan Cisco?

Iets anders: De EPG laat maar twee dagen zien. Nu heb ik ergens gelezen dat de EPG een langere periode laat zijn als de interne kabelmodem is geactiveerd. Nu is juist de activering van de interne kabelmodem tijdens de installatie stukgelopen. Ook naar meerdere pogingen. Wat houdt deze kabelmodem in? Is dit een aparte modem of betreft het hier een gewone verbinding via de COAX? Of moet ik hiervoor een Interactieve TV abonnement nemen?

Groet, Eduard
De harde schijf kun je horen, zoals bij alle hd-recorders maar op 4 meter afstand mag het zeker niet storend zijn. Ik kan m hier wel horen op 4 meter als het helemaal stil is, maar dan moet je wel je best doen. Staat ie niet toevallig op een plankje of zo dat licht meeresoneert en zo het geluid versterkt?

wb de epg: in het grote topic staan alle antwoorden op al je vragen hoor, maar goed in het kort: er zit een kabelmodem in het apparaat ingebouwd. Je hebt geen abo nodig voor de epg. wel moet het modem geactiveerd zijn. Dat doe je via het menu. Wanneer het niet werkt ligt dat in 9 van de 10 gevallen aan de bekabeling: heb je de wandcontactdoos/dozen vervangen voor eengatsdozen zoals in de handleiding staat? de versterker geplaatst? geen andere apparaten tussen de wandcontactdoos en de decoder (zoals via een andere dvd/hd recorder / videorecorder /decoder etc) Heb je voldoende signaal/kwaliteit en een ber rate die op 0 blijft? Lees het topic nog eens door en ga na of je alle onderdelen van de aansluitset juist hebt aangesloten.