Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 februari 2009, 18:36
KaPiche's schermafbeelding
KaPiche KaPiche is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: Roosendaal
Ziggo Internet: A in 1-Extra, Arris-702B, Netgear WNR3500v2
DTV: Humax
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Die lange UTP kabel, kant en klaar gekocht of zelf gefabriceerd?

Bovenstaande situaties mag namelijk niets uitmaken daar een UTP kabel tot 100mtr (thuis kan je 120 aanhouden) mag zijn. Het moet dan ook gewoon werken als de router boven staat.

Nu geef je aan dat het niet werkt als je het in de eerste situatie aansluit met de router boven, maar wat werkt er precies niet? Krijg je vanaf je pc wel een verbinding met je router? En krijgt je router wel een verbinding met het modem? Het link lampje op het modem gaat wel branden? En niet te vergeten, wel modem eerst gereset?
Wat er niet precies werkt is mijn internet. Ik kan wel in mijn router, maar niet meer in de modem van ziggo. Internetten gaat dan in ieder geval niet.
De modem en router had ik meerdere malen gereset in ieder geval. Fabriekinstellingen teruggezet ect..al het mogelijke in ieder geval.

Wat me wel op is gevallen is dat in de situatie, waarin het niet werkte mijn link lampje oranje brandde. Nu hij wel werkt brand hij groen.

Met betrekking tot de kabel. Dit is de kabel die normaal gesproken direct in mijn pc gaat, vanaf de modem van ziggo. Deze werkt al jaren hartstikke goed. Tevens is deze nu nog steeds aangesloten, maar dan op de wijze vanaf mijn router naar pc ipv modem naar router.