Los bericht bekijken
  #918  
Oud 19 februari 2009, 13:21
Tyco's schermafbeelding
Tyco Tyco is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 januari 2009
Locatie: Breda / ZIGGO
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Qinx Bekijk bericht
Reken er maar op dat dat wat grootspraak was van Fredje. Ziggo en Ruigrok zullen er absoluut 0 moeite mee hebben dat je met klachten over de test naar eender welke instantie stapt. Bij wederhoor kunnen ze namelijk overduidelijk aangeven dat het een test betreft, en dat er dus kan blijken dat nog niet alles werkt. Bovendien lijkt de test nu ook aan te tonen dat het helpdesk personeel nog begeleiding en training nodig heeft voordat er live gegaan kan worden.

Ik ben van beroep software engineer en functie tester voor een software bedrijf. Het hoort nou eenmaal bij testen dat er dingen mis gaan. Een succesvolle test is een test die problemen met de kwaiteit naar boven brengt. Als alles werkt, wordt ik achterdochtig.
Wat ik zowel aan Ruigrok als aan Ziggo heb gemeld is dat ik het helemaal niet erg vind als er dingen niet goed functioneren of iets dergelijks. Wat me wel mateloos stoort is dat een overduidelijk technisch/hardware probleem niet wordt opgelost. Een monteur die zegt 'Als het probleem terugkomt, zeg maar tegen de helpdesk dat ik gisteren geweest ben, want dan wordt het een 'spoedgeval'. En dan de helpdesk bellen en vervolgens weer anderhalve week moeten wachten tot er weer iets gedaan wordt.

Op 10 Januari heb ik aangegeven dat ik het vermoeden heb dat de breedbandversterker defect is. Op 27 januari komt de monteur, vervangt de WCD, kijkt 5 minuten en is weer eens weg. Op 28 Januari is het probleem weer terug... En toen kon er op 4 februari weer iemand komen, maar omdat ik 's avonds geholpen wil worden zou dat ongetwijfeld pas rond de 10e geweest zijn. Dus zijn we een maand verder, zonder oplossing.

Het echte probleem is dat de veroorzaker van het probleem, nl. de breedbandversterker, nog steeds niet vervangen is. De monteur had er geen een bij zich... dus wat hij kwam doen was mij een raadsel.

Als er een duidelijke technische hardwarematig probleem is, dan moet Ziggo dat als de wiedeweerga verhelpen. Dan was er geen probleem, en had ik lekker iTV kunnen testen.

Ik heb op 28 januari een mail gestuurd naar Ziggo/Ruigrok met de mededeling dat de bal in hun hoek ligt, en dat als zij willen dat ik iTV test, dat ze dan eens voor een keer het initiatief moeten nemen. Tot op heden heb ik niets mogen vernemen van Ziggo.

Resumerend: Ik krijg een kapot apparaat, en dat mag ik testen. Je wordt domweg niet adequaat geholpen!

Positief: Ik kan tot op heden wel al het andere testen, opnemen met de Cisco en zo.. Ik denk dat ik hem wel wil houden, want de beeldkwaliteit blijft prima, en ook als je opneemt blijft dat zo, in tegenstelling tot mijn HDD-recorder. En ook nog steeds alle zenders inclusief Film1, Sport1, EredivisieLive, HD kanalen... Is dat bij jullie ook, of heb ik eens een keertje mazzel?