Discussie: Mededeling: Kan NIE mailen NIE
Los bericht bekijken
  #35  
Oud 19 februari 2009, 12:00
Quindor's schermafbeelding
Quindor Quindor is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 februari 2009
Locatie: @home
Berichten: 5
Standaard Zelfde probleem

Nou, ik zit sinds 2 dagen met EXACT hetzelfde probleem als no-bit.

Aangezien ik weiger het hierbij te laten zitten heb ik inmiddels al 6x gebeld met de consumenten helpdesk. Soms met vriendelijke en soms met minder vriendelijke dames.

Helaas, ze WEIGEREN gewoon je door te verbinden naar iemand met verstand van zaken. Te belachelijk voor woorden gewoon.

Ten einde raad net de ziggo zakelijke helpdesk gebeld. Daar kreeg ik een vriendelijk persoon aan de lijn, welke vroeg bij consumenten zat, hij wist er ook niet zoveel van, maar wilde mij wel graag proberen te helpen, ook al had ik een consumenten lijn. Hij heeft het aangehoord en had zelfs een document waar in stond dat je het met telnet moest controleren (MY GOD!! Briljant). En toen ik zei dat ik dat allemaal gedaan had, ging hij mijn case wel eens door zetten naar een collega, wel van consumenten, maar die wist er een stuk meer van dan hem, hopelijk kon die mij helpen.

Nou! Ik ben benieuwd. Ik ga ook eens met abuse mailen. En anders, verander ik inderdaad de mac van mijn router wel, dat ze ***) daar (Excuses voor het taal gebruik, maar ben het echt zat). Ik ben gewoon ongeveer 4 uur bezig om met een stelletje no-no's te praten op een helpdesk, welke echt totaal geen flauw idee hebben waar je het over hebt.

Ook al leg je 10 keer uit dat je op puur tekst basis met het protocol probeert te verbinden, en dat je router en modem, etc. het probleem niet kan zijn (Zit met RDP op die server).... geen sjoegge, ze snappen je gewoon niet en beginnen vrolijk weer over outlook en dat ik met microsoft met bellen (Alsof dat nut gaat hebben? )

Maar goed, ik wacht eventjes af, en anders blijf ik gewoon bellen. Tot ik gehoor krijg, want dit is gewoon TE belachelijk voor woorden.... echt waar. Daar betaal je dan voor. Het meest atechnische persoon zou zelfs snappen dat het niet bij mij zit als ik het verhaal met telnet en welcome headers, etc. uitleg. Maar nee. Sterker nog, een paar huizen verder ligt ook een ziggo lijn en daar werkt het perfect. Maar dat maakt die helpdesk allemaal niets uit, ik moet gewoon eventjes mijn outlook settings controleren.

Goed, to be continued. Ik ga gewoon nog eens bellen!

Mod edit : Doodswens verwijderd.