Los bericht bekijken
  #9  
Oud 19 februari 2009, 10:41
balluhbad's schermafbeelding
balluhbad balluhbad is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 februari 2009
Locatie: Den Haag / Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, 120 Mbps
Berichten: 29
Standaard

Ook ik ben ingegaan op de actie, de kaartjes voor de dierentuin heb ik ook nog niet gehad. Wel het hele installatiepakket binnen, het was er wel een paar weken op wachten.

Ik heb een andere vraag omtrent deze actie. Voordat ik mijn contract vernieuwde naar alles-in-1 zag ik op de site van Ziggo dat ik internet Z3i zou krijgen. Helaas weet ik niet meer precies waar dat beschreven stond maar dat het er stond weet ik zeker. Dit was ook mijn voornaamste rede om over te stappen, nog sneller internet dan mijn Z3 welke ik had.
Nu is mijn alles-in-1 geactiveerd en blijk ik nog met de snelheid van Z3 te zitten. De helpdesk zegt dat dat klopt omdat Z3 behoort bij Alles-in-1 Extra. Als ik nu op internet klopt dat inderdaad maar dit was niet de basis waarop ik mijn abonnement heb veranderd.
Tijdens het telefonisch afsluiten van het nieuwe pakket heb ik daar duidelijk naar gevraagd en de medewerkster heeft duidelijk tegen mij gezegd dat ik inderdaad Z3i zou krijgen, gelukkig heb ik dit telefoongesprek opgenomen maar draait de helpdesk hier omheen.

Zijn er hier meer mensen die in de veronderstelling waren Z3i te krijgen en nu nog steeds met Z3 zitten?

Groeten,
Danny.