Los bericht bekijken
  #279  
Oud 16 februari 2009, 21:11
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

[quote=queen1;148837]Antwoord van Anoniem:


Een onderzoek naar de oorzaak van de beperkte upstream snelheid zou mij teveel tijd kosten en dat kan ik niet combineren met mijn eigenlijke werk. Met enkele weken wordt het webcare team waarschijnlijk weer actief, die kunnen hopelijk het stokje weer overnemen.

What the f*ck is het webcare team?[/quote]

Het webcare team is een tijd actief geweest op dit forum om klanten met problemen te helpen door ze actief op het forum te benaderen. Dit Webcare team is in het najaar ontbonden door de gewijzigde prioriteiten. Recent is door de afdeling klachten aangegeven dat zij zich weer meer wil gaan richten op dit forum en evt. klachten die via b.v. het forum formulier binnenkomen.

Problemen die te maken hebben met lagere upstream bandbreedte kunnen allerlei oorzaken hebben en een dergelijk onderzoek kan alleen tot resultaat leiden als zoiets systematisch wordt aangepakt. Hiervoor moet 1 afdeling de coordinatie hebben, daarvoor heb ik aangegeven dat deze problemen in het reguliere klachten proces moet plaatsvinden. Daarom heb ik aangegeven dat het beter is deze problemen bij het webcare team onder te brengen.