Los bericht bekijken
  #27  
Oud 16 februari 2009, 18:53
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MaxTheDragon Bekijk bericht
Mijn overburen hadden destijds tijdens een Ziggo storing helemaal geen TV/telefoon en internet meer. Zij hebben een Alles-in-1 pakket en ik heb alleen internet van Ziggo. Bij mij deed de analoge tv en telefoon het nog wel gewoon. De betrouwbaarheid is wel degelijk hoger aangezien het veel waarschijnlijker is dat als er een storing is ergens op de digitale lijn dat al je faciliteiten die van die lijn gebruik maken eruit liggen, dan dat er (zelfs bij dezelfde aanbieder) meerdere storingen tegelijkertijd optreden die ieder een of meerdere faciliteiten stilleggen. Mijn analoge TV is ook van Ziggo (volgens mij), en die werkte nog steeds toen bij de overburen de digitale TV eruit lag. Dat was overigens daadwerkelijk een storing bij Ziggo. Mijn analoge telefoonlijn is inderdaad wel van een andere leverancier.
Dat maakt op zich geen verschil, de betrouwbaarheid van jou producten afzonderlijk zal niet hoger zijn als van een Alles-In-Een pakket. Dit is namelijk voor een groot deel enkel administratief.

Als het analoge signaal bij je buren uitvalt wegens een storing, valt het bij jou ook uit, hetzelfde voor het signaal voor internet etc. Het kan wel zo zijn dat er een storing is met internet/telefonie terwijl je wel analoge en/of digitale tv signaal hebt, of andersom. Hierin is van alles mogelijk. Jij ontvangt op dit moment dat digitale tv signaal ook, zit standaard bij het analoge pakket, alleen heb je een ontvanger + smartcard nodig om er gebruik van te kunnen maken.
__________________