Los bericht bekijken
  #276  
Oud 16 februari 2009, 16:56
le0n's schermafbeelding
le0n le0n is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 december 2008
Locatie: Ziggo/@Home
Ziggo Internet: All-in-one
DTV: Dreambox 7025+ (Kabel & Sateliet)
Berichten: 6
Unhappy Weer een update

Vorige week dinsdag had ik een vriendelijke dame aan de lijn (Liesbeth van A.). Deze ging het probleem nogmaals duursturen naar het zgn. Errorteam. Omdat er van de vorige mails die naar het Errorteam verstuurd waren geen terugkoppelingen kwamen ging ze het probleem ook escaleren bij haar teamleider.

Tot mijn schrik belde ze dezelfde middag nog terug en vertelde ze dat ze iemand had gevonden die het probleem kon oplossen. De oplossing was om mijn abonnement uit het systeem te verwijderen en direct weer in het systeem in voeren. Diezelfde middag belde ze weer terug om alle gegevens te noteren (macadres vd modem e.d.). De volgende ochtend zouden ze aan de slag gaan met het probleem en zou de dame mij terugbellen.

Waarschijnlijk is het niet geslaagd want woensdag werd ik niet teruggebeld door Liesbeth. Donderdag belde ik zelf maar terug en toen bleek dat ik geen abonnee meer was bij Ziggo. Alle abonnementen waren opgezegd in het systeem. Na (letterlijk) 6x doorverbonden te zijn (helpdesk - afd. wijzigingen - afd. Noord. - afd. Noordwest, enz.) leerde ik van de administratie dat mijn abonnementen weer opnieuw aangevraagd waren maar dat dit 5 werkdagen kon duren. Deze vrouw van de administratie sprak grote twijfels uit bij de werkwijze en noteerde dat ook in het systeem. Daarna werd ik weer doorverbonden met de helpdesk.

De medewerker van de helpdesk vertelde me dat maandag (vandaag dus) alles doorgevoerd moest zijn in het systeem en dat ik dan het beste terug kon bellen. Hij vond het overigens erg vreemd dat mijn internet nog werkte aangezien dat op dat moment geheel opgezegd was en dus niet meer in het systeem stond. Normaliter krijg je dan een activeringsscherm. Ik heb hem uitgelegd dat dat mijns inziens erg logisch was aangezien mijn modem gewoon niet gekoppeld is aan het systeem.

Zojuist merkte mijn vriendin op dat onze vaste lijn niet meer werkt, dus heb ik zoals afgesproken maar direct gebeld met de helpdesk. Nu kreeg ik een medewerker aan de lijn die duidelijk een zwaar weekend had gehad. Hij wilde geenzins helpen en vond zelfs dat de mijn huidige snelheid wel ok was ondanks alle eerdere berichten. Nadat ik hem weer het hele verhaal heb uitgelegd en nadat hij 4x met collegae heeft overlegd ging hij het probleem wederom doorsturen naar het errorteam.

Ik ben nu dus weer terug bij af en moet weer wachten op het errorteam. Een team dat geen statussen en terugkoppelingen kent. Ook mijn verzoek om Liesbeth te vragen mij terug te bellen zag de laatste helpdeskmedewerker niet zitten.

Mijn telefoon werkt nu ook niet meer, maar blijkbaar is de prioriteit om een telefoonstoring op te lossen even hoog als de prioriteit voor een internetstoring. Toen ik nog bij UPC internet en telefonie afnam werden telefoonstoringen altijd binnen 24u opgelost.

Pfff wat nu...