Los bericht bekijken
  #23  
Oud 16 februari 2009, 14:07
MaxTheDragon's schermafbeelding
MaxTheDragon MaxTheDragon is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 februari 2009
Locatie: Deventer @Home
Ziggo Internet: Internet Z3i
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Ik heb het gevoel dat je het niet helemaal snapt. Bij Alles in 1 zit gelijk je kosten voor de kabel-tv er bij in, dus gaat er al €16,25 van je maandelijkse kosten af. Daarnaast hoef je digitale tv en telefonie niet te nemen, je sluit telefonie gewoon niet aan en tv blijf je gewoon analoog kijken. Scheelt je in ieder geval die €5,- korting in vergelijking met Z3i en die €16,25 die normaliter extra voor de tv aansluiting betaalt bovenop Z3i.Wat je voor andere aanbieders hebt qua telefonie en televisie blijf je toch houden, dus is altijd een win - win situatie

Z3i -> €69,95 + aansluiting TV €16,25 = €76,20.
Ai1 Extra -> €64,95... klaar en dan kan je gewoon de analoge tv blijven gebruiken en je krijgt een veeeeeeeeeeeeel snellere verbinding. Dus ja... wie is dan gek.. zelfs nog met een andere telefoonprovider erbij ben je goedkoper uit.
Ah ok, dat verklaart een en ander. Ja dan is inderdaad wel een goede keuze. In principe kan je dan ook gewoon gebruik maken van die digitale telefonie en tv, en de analoge variant achterhouden voor noodgevallen. Ik dacht dat je die dan meteen kwijt bent ofzo.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xahmol
Eens met Brammetje maar los daarvan: van de buitenwereld afgesloten? Geen mobiel of zo?
Ja natuurlijk, dat is wel een alternatief, ik kan bijvoorbeeld ook wel naar de buren lopen als er echt een probleem ontstaat. Ik bedoelde eigenlijk dat je huis van de buitenwereld is afgesloten. Ik gebruik mijn vaste telefoon veel vaker dan mijn mobiel en dus zijn er zat mensen die mij bij een eventuele telefoonstoring niet meer kunnen bereiken.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gerardus
Zoals jij het beschrijft heb je geen gelijk. Of je nu alles in 1 hebt of alle producten los maakt niets uit voor de betrouwbaarheid. Dan zul je producten van verschillende leveranciers moeten hebben. Bv een digitenne aansluiting en een vaste telefoonlijn naast je Ziggo producten.
Mijn overburen hadden destijds tijdens een Ziggo storing helemaal geen TV/telefoon en internet meer. Zij hebben een Alles-in-1 pakket en ik heb alleen internet van Ziggo. Bij mij deed de analoge tv en telefoon het nog wel gewoon. De betrouwbaarheid is wel degelijk hoger aangezien het veel waarschijnlijker is dat als er een storing is ergens op de digitale lijn dat al je faciliteiten die van die lijn gebruik maken eruit liggen, dan dat er (zelfs bij dezelfde aanbieder) meerdere storingen tegelijkertijd optreden die ieder een of meerdere faciliteiten stilleggen. Mijn analoge TV is ook van Ziggo (volgens mij), en die werkte nog steeds toen bij de overburen de digitale TV eruit lag. Dat was overigens daadwerkelijk een storing bij Ziggo. Mijn analoge telefoonlijn is inderdaad wel van een andere leverancier.