Los bericht bekijken
  #2  
Oud 16 februari 2009, 10:28
dhcmeijer's schermafbeelding
dhcmeijer dhcmeijer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 juni 2008
Locatie: Maastricht
DTV: Samsung DCB-H360RA
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaspervantiel Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb op dit forum al meerdere vragen en antwoorden op soort gelijke vragen gelezen, maar het lijkt bij mij toch niet te werken op de volgende manier:


Coax: muur --> decorder (Humax IR-FOX C ) --> Sony HD recorder ( RDR-HX780) --> Samsung lcd TV

Scart: TV uitgang decoder --> Line 1/decoder van HD recorder
Scart: DVD uitgang decoder --> scart ingang TV (Line 3 HD recorder --> scart ingang TV heeft hetzelfde effect, namelijk dat ik digitale TV kan kijken zonder dat de HD recorder aan moet staan)

HDMI: HDMI out HD recorder --> HDMI in TV (heeft dit zin naast de scartkabel die natuurlijk dezelfde verbinding maakt?)

G-link settopboxcontroller aangesloten bij infrarood ontvangstpunt decoder zoals aangegeven staat in handleiding HD recorder


Ik kan met Guide+ programma's opnemen die via mijn decoder (digitaal lijkt mij) binnenkomen. Ik weet dat ik dan niet een ander programma kijken via de decoder omdat het programma wat ik wilde opnemen dan niet meer opgenomen wordt.

Nu zie ik overal staan dat je wel digitaal kan opnemen en dan wel tegelijk analoog kan kijken of andersom, maar hoe werkt dat? Ik krijg namelijk geen analoog signaal op mijn tv, althans zo lijkt het, omdat als ik ga zappen met mijn tv (en dus niet met mijn digitale ontvanger want daar moet ik niet aankomen) krijg ik sneeuw te zien en dus geen analoog beeld.

Ik hoop dat iemand mij kan uitleggen of en zo ja hoe ik kan opnemen met Guide+ en tegelijk een ander net kan bekijken. Alvast bedankt.

Grtz Jasper
Heb je wel je coax kabel aan je tv aangesloten? Normaal is dat dan van de Coax uitgang op je setopbox naar de Coax ingang op je tv.