Discussie: Teletekst subtitles
Los bericht bekijken
  #49  
Oud 15 februari 2009, 14:13
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
't is wat je snelle actie noemt. Ik vraag al meer dan een jaar hiernaar via de mail en telefonisch, maar de helpdesk van Ziggo/ Casema heeft zich steeds oostindisch doof opgesteld.
Als er trouwens zoals Anoniem beweert, alles 1 op 1 wordt doorgegeven, moet Duitsland 1/ARD ook een dvb-sub mogelijkheid hebben, op dezelfde manier als 't ZDF, is begin vorig jaar korte tijd ook zo geweest in Casema/Multikabelgebied) en ook BBC Prime geeft een heel boeket dvb-subs.

Maar ik ben als Cisco-tester en regelmatige kijker naar de BBC heel erg blij dat na al mijn tientallen klachten hierover -ook in dit forum- er eindelijk genoegdoening is.
De feed van ARD die wij gebruiken heeft geen DVB subs op dit moment het klopt dus dat je deze niet meer ziet.

Collega Anoniem gaf m.b.t. DVB-subs niet aan dat we alles 1-op-1 doorgegeven, hij gaf aan:
Citaat:
Er is immers afgesproken dat we alle gangbare componenten (audio tracks + teletekst + ttx-sub + dvb-subs) gewoon doorlaten, behalve als het hele exotische tracks zijn die waarschijnlijk niemand zal gebruiken.
BBC prime heeft DVB subs in allerlei buitenlandse talen bv hongaars, pools maar niet in het engels en/of nederlands. (Hongaars en pools e.d. is wat Anoniem dus exotische bedoeld).

Binnen Ziggo geven we alleen door (indien aanwezig) DVB subs in het nederlands of orginele taal van de zenders. Andere talen zijn dan wel aanwezig in de teletekst (subs) indien aanwezig....en ja weet hier heb je met een Cisco (nog) niks aan omdat deze (nog) geen teletext subs ondersteund.
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.


Laatst gewijzigd door TVdigitaal; 15 februari 2009 om 14:26