Los bericht bekijken
  #876  
Oud 14 februari 2009, 20:00
madlenp's schermafbeelding
madlenp madlenp is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 mei 2008
Locatie: - casema
Ziggo Internet: all in IPVR 9200C
DTV: analoge tv
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door honda Bekijk bericht
ik heb al meer dan 2 jaar interactive tv van lijbrandttelecom en daar ben ik zeer tevreden over ! het beeld komt rechtstreeks bij de nob vandaan en het beeld is dan ook perfeckt ! dus ik heb een ruime ervaring met inter active tv en weet waar ik over praat ! ik zit zelf in de electronica en ik heb veel contakt met vakmensen ! ik kreeg van mijn ziggo dealer te horen dat cisco decoders niet goed werken en hij ze ook niet aan klanten wil leveren!ik heb in dit forum ook al het nodige gelezen ! en ik heb mijn
conclusies al getrokken ! (nietkopen) dus
ziggo moet een een betere fabriekant zoeken en niet zoals wij dat noemen een apen merk als cisco
Het is onbegrijpelijk dat Ziggo niet kon wachten met het hele project totdat de HUMAX IHDR-5050C geintroduceerd werd (Mrt 2009) .
Met dat merk hadden ze de nodige ervaring en staat bij vele ziggo klanten hoog in het vaandel. Ook onbegrijpelijk is dat ZIGGO niet haar gigantisch klantenpotentieel aanwend om bij HUMAX een FULL HD LGB TV compleet met decoder en harde schijf los te peuteren. Ik weet namelijk wel wat ik vwb het apparaat functioneel zou willern hebben maar er is geen enkele fabrikant of kabelexploitant die hier aan kan voldoen of wil voldoen.