Los bericht bekijken
  #214  
Oud 14 februari 2009, 12:58
peter171's schermafbeelding
peter171 peter171 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 februari 2009
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
Ziggo Internet: Internet Z3i
Berichten: 13
Standaard

Ik snap ook wel dat het niet ondersteund wordt, want dat is vantevoren gezegd. Je moet daarom ook zelf uitzoeken waarom iets misloopt. Heb ik in dit geval ook gedaan en zelfs door andere instanties. Conclusie was ook gelijk. Het blijft hangen bij de relayserver. Maar als ik dat aangeef bij Ziggo waar het probleem zit dan mag ik toch op zijn minst verwachten dat ze daar dan wat aan doen.
En natuurlijk kan ik ook naar een ander gaan met mijn mail. Ik heb zelfs ook overwogen om een zakelijk abonnement te nemen, maar ik vind dat je dan erg veel betaalt voor de zekerheid dat alles werkt. Nu heb ik het snelste consumentenabonnement en voor hetzelfde geld kan ik een 2Mbs lijntje krijgen zakelijk. Het verschil in snelheid is mij veel te groot.
Tot op heden was ik altijd bijzonder tevreden over MK. Werkte altijd en zonder problemen. Heb ondertussen wel de nodige naamsveranderingen meegemaakt ( quicknet, sonera, dacht ook nog tiscali, multikabel). Dan heb ik liever dat Ziggo in 1 keer zegt dat ze ermee stoppen. Weet iedereen waar ze aan toe zijn, want dit zet ook geen zoden aan de dijk. Nu blijf je eigenlijk hangen in de hoop dat het nog goed komt. Want voor de rest werkt alles, dus waarom overstappen.
En ik heb inderdaad van de week al een PB gestuurd naar Raymond, maar ook dat is vrijwilligerswerk en mag ik niet op rekenen.