Los bericht bekijken
  #33  
Oud 14 februari 2009, 11:28
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Snowmaster Bekijk bericht
Met wie ben je het eens ?

Ik kan mij wel aansluiten bij de gedachtengang van Bender.
Natuurlijk denk ik dat Anoniem zijn best doet, maar als hij zelf sturend of leidend is in dit project, dan kan hij inderdaad wel iets duidelijker zijn.
De belangrijkste factor, de SD beeldkwaliteit wordt niet verbeterd en dan laat je gewoon kansen liggen. Anoniem lijkt dit zelfs niet waar te nemen of ontkent dit misschien om commerciŽle of strategische redenen.
Sorry Anoniem, maar in scherptediepte wordt de decoder echt afgedroogd door satellietdecoders en mijn Samsung 360. Het is een commerciŽle decoder die voor relatief weinig geld in de markt is gezet.
Als er morgen een topproduct zou komen voor 2x of 3x deze aanschafprijs dan stond ik in de winkel en wist het wel.
De Humax 5000 laat echt te wensen over voor liefhebbers van topbeeldkwaliteit, zeker bij SD. Dit komt vooral bij grotere en betere schermen naar voren. In zijn totaliteit is de decoder zeker gelijkwaardig aan de Samsung, maar die is al een paar jaar oud en is in SD scherptediepte gewoon beter. De Humax kent meer bedieningsgemak en is beter op de secundaire functies (dat is dus niet de weergave )
Volgens mij ben ik in het verleden meerdere keren in gegaan op het punt van de kwaliteit van SD icm met de Humax HD-ontvanger (combinatie scalers/ native mode).
Er zijn zelfs gebruikers benaderd door Copaco om e.e.a. te demontreren, maar deze mensen zijn vervolgens weer afgehaakd.
Ondertussen is er een maintenance programma opgezet. De software wordt op dit moment getest. De release datum is niet hard, omdat we nooit op de voorhand kunnen voorspellen wat er uit de lab-testen en de fieldtesten komt. Als er bugs worden vastgesteld dan schuift de planning het per test release gemiddeld 1 Š 2 weken door. Nadat wij de software hebben goedgekeurd moet de software nog worden getest door irdeto. Een dergelijke test moet ruim van de voren (1-2 maanden) van te voren gepland worden. Als het test traject bij ons langer duurt en het oorspronkelijke tijdslot niet meer gehaald kan worden, moet een 2e slot gebruikt worden dat meestal een maand verder ligt. Dit alles maakt het dus lastig om nu al aan te geven wanneer een release beschikbaar komt.

Ik kan verder ook nog melden dat er over enkele weken een opvolger van de 360 beschikbaar komt. Dit nieuwe model zal uitgebracht worden onder type DCB-H380.