Los bericht bekijken
  #43  
Oud 13 februari 2009, 13:21
Hvdkaap's schermafbeelding
Hvdkaap Hvdkaap is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 januari 2009
Locatie: Emmen
Ziggo Internet: Alles in 1 extra,Scientiffic Atlanta 2203
DTV: Samsung dcb9401
Berichten: 8
Standaard

Speetests of niet, het feit blijft dat velen op de drukke tijden een zeer slechte verbinding houden. En dat ziggo hier geen duidelijk antwoord op heeft. Problemen blijven maanden bestaan, en worden niet erkend naar de klant toe.

Het jammere van dit forum is dat het vaak ook geen uitkomst bied voor mensen met dit soort problemen. Vaak beland de discussie in, je moet zus en zo niet meten (speedtest meet niet goed). Het feit blijft alleen wel dat mensen merken dat hun verbinding op bepaalde tijden niet goed is. dan ga je testen met de middellen die voor handen zijn.

Ook ik heb voor me zelf de knoop door gehakt. Ik ga weg bij ziggo. En heb al een aanvraag bij XS4ALL gedaan. Ook ik wou in eerste instansie niet over op adsl. Maar na meer dan 3 maanden problemen, en vele contact met de helpdesk ( waar je als klant alleen maar gefrustreerder word) toch maar de knoop door gehakt.

Snelheid of stabiliteit?

ik kies voor het laatste. 50MB binnenkort? lol nu is de lijn al niet stabiel na de snelheids verhoging. wie zegt mij dat de problemen niet nog erger worden als ze binnen een paar maand weer een verhoging door voeren.

Na mijn mening betekend hogere snelheid meer data verkeer op het netwerk van ziggo . Dus nog meer capaciteits problemen. Daar bedank ik voor.

Geef mij maar 8MB en stabiliteit.