Los bericht bekijken
  #10  
Oud 13 februari 2009, 10:41
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Ik snap niet waarom mensen het nodig vinden om hier zo sarcastisch te reageren als iemand een opmerking maakt over wat een aardige en logische toevoeging zou zijn op functionaliteit van de 5050. Niemand zegt dat het door ontbreken van mediaplayer functies een waardeloos apparaat is geworden. Het zou alleen mooi zijn als het er wel op zat.

Zie het als een opbouwende suggestie voor iets wat een nog beter (aantrekkelijker) apparaat zou kunnen opleveren. Misschien dat het deze of een andere fabrikant op een idee brengt. Daarmee werk je mee aan productverbetering waar niemand slechter van wordt.

Het is een heel genuanceerde opmerking die op een beschaafde manier gebracht wordt. Maar zelfs dat kan hier blijkbaar al niet meer, je moet het apparaat kritiekloos aanbidden, en als je dat niet doet wordt je meteen aangepakt. Dit forum begint in het algemeen steeds meer een afzeikforum te worden, waar het niet meer om inhoud gaat, maar vooral om elkaar vliegen af te vangen. Het is maar een beperkte groep mensen die dat veroorzaken, maar die bepalen door veel te posten wel erg de sfeer hier. Jammer.