Los bericht bekijken
  #30  
Oud 11 februari 2009, 09:32
woodyk's schermafbeelding
woodyk woodyk is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 13
Standaard

De stand van zaken nu is, dat mijn zoon én NIET van Eredivisie Live, Sport 1 en Film 1 kan kijken en daarnaast er ook nog een groot aantal zenders uit het basispakket zijn uitgevallen. Hij kan alleen de eerste 10 zenders ontvangen. Wel heeft Ziggo windelijk de smartcard op naam van mijn zoon gezet. Daarnaast heeft Ziggo een rekening gestuurd over de periode dat het abonnement op naam van de andere bewoner stond. In de begeleidende brief staat zoals mij telefonisch is toegezegd, dat mijn zoon met directe ingang zou kunnen kijken naar de extra zenders zoals Eredivie Live.
Weer heb ik enkele mailtjes via de website van Ziggo gestuurd. Niet eens een ontvangstbevestiging gekregen zoals in het verleden, laat staan een reactie. De helpdesk heb ik zowaar enkele keren aan de telefoon gekregen, maar daar zeggen ze alleen maar, dat alles zou moeten werken. NIET DUS !!!
Deze week wacht ik nog af. Werkt digitale TV dan nog niet, dan moeten we wel de overstap naar digitenne van KPN maken, ondanks de nadelen. Maar beter iets dan niets !!!