Discussie: Oproep: telefoon
Los bericht bekijken
  #11  
Oud 10 februari 2009, 22:48
sumie's schermafbeelding
sumie sumie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 december 2008
Locatie: Breda (casema)
Ziggo Internet: All-in-1 (Humax HD recorder)
Berichten: 13
Standaard

OK, ik heb blijkbaar inderdaad niet goed gelezen. Of beter gezegd ik heb niet alles gelezen. Via het vragenpoppetje Tess had ik inderdaad erachter kunnen komen hoe het precies zit.

Maar toch ben ik van mening dat het wat duidelijker vermeld had kunnen worden.
Ik heb dus alleen maar gelezen dat je nummerherkenning krijgt. En aangezien ik dit bij mijn KPN abonnement heel erg handig vond en eigenlijk niet meer wilde missen ging ik ervan uit dat nummerherkenning=nummerherkenning. Is deze aanname zo gek? Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die pas achteraf erachter komt hoe het nou precies zit. Wist ik veel dat KPN alleen DTMF gebruikt en Ziggo alleen FSK.
Tot voor kort had ik zelfs nog nooit van afkortingen als FSK en DTMF gehoord, laat staan dat ik wist wat ze betekenen.
Als ik lees: nummerherkenning ga ik ervan uit dat het werkt. Of word je als klant geacht om meteen bij het lezen van het woordje ' nummerherkenning' te denken in termen van FSK en DTMF, en is mijn toestel wel geschikt, en wat ondersteunt mijn nieuwe aanbieder? Misschien als je hier dagelijks mee te maken hebt of als dat je werk, bij mij ging er in ieder geval geen belletje rinkelen.

Maar goed, om nu niet in een discussie terecht te komen of iets wel of niet op de website staat. Ik geef toe dat alle benodigde informatie te vinden is op de site, maar als ik voor mijzelf spreek dan had het wat duidelijker gemogen. Vandaar ook mijn suggestie om bijvoorbeeld achter het woordje 'nummerherkenning' even iets te zetten als (indien je toestel geschikt is voor het FSK protocol o.i.d.; of direct een link naar de uitleg over nummerherkenning (FSK vs DTMF)

Maar als dit nou de enige "kink in de kabel" is van mijn Alles-in-1 pakket van Ziggo, dan mag ik niet klagen (zeker als ik sommige klachten hier op het forum lees).
Zoals ik al schreef: tot nu toe werken digitale TV en Internet uitstekend (bellen trouwens ook, op nummerherkenning na