Los bericht bekijken
  #8  
Oud 9 februari 2009, 21:50
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.460
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stefangela Bekijk bericht
krijg morgen mijn verhuisbox binnen om alles te vervangen, maar heb vandaag eens wat research gedaan in de meterkast.
Ik heb de tv rechtstreeks in de wandcontactdoos gedaan en had toen goed beeld.
Vanaf de wandcontactdoos gaat er een witte kabel (met groene lintjes erom heen) naar een verdeel kastje waar ook een witte kabel met blauwe lintjes naar de modem gaat.
Daar komt een splitter uit voor de TV en de TV boven, maar boven is wel goed beeld. Dus nu snap ik het helemaal niet meer.
Zou het die kabel met groene lintjes kunnen zijn of de kabel die van de wandcontactdoos naar achter de Tv in de huiskamer gaat (via de muur).
Misschien de splitter...

Ik ga alles vervangen wat er in de box binnen komt en als het dan nog niet werkt weet ik het niet meer. Mss dan een monteur laten komen?
Je kunt het even stap voor stap zelf uittesten waar het fout gaat. Je TV direct in de meterkast werkt dus goed. Dan kun je de splitter voor je internet modem er weer in doen en de TV aansluiten aan de uitgang van die internetmodem splitter. Is het daar wel goed, dan ga je weer een stap verder. De volgende splitter (boven en beneden), je sluit de tv-kabel dan na die splitter aan waar dus de kabel naar de huiskamer in zit. Is het daar ook goed, dan is de kabel die naar de huiskamer loopt verdacht (één van twee kanten). Is het daar niet goed, dan is het die laatste splitter zelf.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....