Los bericht bekijken
  #80  
Oud 9 februari 2009, 21:37
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.471
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jola Bekijk bericht
Ik dacht dat ik in de vier maanden dat ik op dit forum bezig ben voldoende inzicht heb verschaft over de aard van het probleem nl.: mail met spam of vermoeden van spam wordt door Ziggo verwijdert ook al staat het filter op ‘zeer licht’ ingesteld.
Waarom ze als spam worden beoordeelt is mij volkomen duister want het zijn soms heel eenvoudige berichten.

Ik wil inderdaad dat het filter uitschakelbaar wordt gemaakt of tenminste dat ik bericht krijg dat een mailtje (vermoedelijk) spam bevat (ik krijg nooit mail met de tag [SPAM!] of [SPAM?]).

Het lijkt me dan ook logisch dat ik niet alleen op het forum zit maar ook met Ziggo probeer tot een oplossing te komen.

Dus helemaal begrijpen doe ik jouw opmerkingen niet.

Mvg, Jos
Ik vrees dat er verder niets meer zal gebeuren en dat jouw probleem gewoon zal blijven bestaan.

Voor de meeste mensen werkt het spamfilter goed en mensen krijgen ook gewoon mails binnen die als spam getagged zijn. Als dat bij jou dus niet het geval is gaat er dus misschien iets mis en als je via dit forum een oplossing wilt krijgen zul je voorbeelden moeten geven van mail die je had moeten krijgen maar niet hebt ontvangen. Het kan zijn dat je gewoon geen spams binnenkrijgt en dat je ze daarom dus niet ziet.

Uitzetten van het spamfilter noem ik in dit geval nu even geen "probleem", dat is een optie die Ziggo blijkbaar nu niet wil gebruiken. We zullen daar nogmaals navraag naar doen. Maar als je dus denkt dat je echt problemen hebt moet je dat (via een pb of via het forum) met voorbeelden melden, dan kunnen wij dat misschien bij de juiste personen navragen voor je.

Doe je dat niet, dan houdt het voor ons ook verder even op, we willen je graag van dienst zijn om je te helpen, maar dan moeten we wel weten wat we moeten doorgeven aan de mensen van Ziggo die er misschien iets over kunnen nakijken voor je. Wil je eerst alleen afwachten op de helpdesk waar je dit blijkbaar al lang geleden gemeld hebt is wat mij betreft ook prima, maar verwacht in dat geval via het forum geen oplossing of verdere steun.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....