Los bericht bekijken
  #523  
Oud 9 februari 2009, 13:10
ton250's schermafbeelding
ton250 ton250 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: Leidschendam/Casema
Ziggo Internet: All in 1 plus, Ubee EVW320B, Buffalo DD-WRT
DTV: Humax iHDR5050-C, Samsung DCB-H360R
Berichten: 297
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rhodanos Bekijk bericht
Ik heb hierover nog eens zitten nadenken. Ik begrijp dat deze ontvanger geen deel gaat uitmaken van een officieel Ziggo-pakket. Dat zou betekenen dat deze ontvanger zelfstandig door Humax op de markt wordt gezet (ook voor andere Nederlandse kabelaars), weliswaar in samenwerking met Ziggo. De ontvanger zal dan ook niet te koop zijn bij Ziggo, maar gewoon in de handel. Er zit dan ook geen Ziggo firmware op de ontvanger, maar Humax firmware (aangepast voor de Nederlandse kabelmarkt en/of ziggo). Mogelijk dat nieuwe firmware via ziggo wel op de ontvanger kan worden gezet, maar dan zal dat nog altijd Humax firmware zijn. Zonder toestemming van de eigenaar van de ontvanger, wij dus, zal ziggo niet mogen rommelen met instellingen/mogelijkheden van de ontvanger. Want de ontvanger is geen eigendom van ziggo.
Er heerst een niet op te lossen misverstand. Ziggo maakt nooit eigen firmware. Dat doet altijd de fabrikant.
Verder kunnen alle door Ziggo geleverde ontvangers ook in de handel worden gekocht. Als je het draadje doorleest, kan je zien dat Ziggo hem in het pakket opneemt.
Verder is bij alle ontvangers het de eigenaar die bepaalt of er een upgrade plaatsvindt. De eigenaar ben jij, ook als je hem bij Ziggo hebt gekocht.