Los bericht bekijken
  #820  
Oud 9 februari 2009, 11:25
lucy1981's schermafbeelding
lucy1981 lucy1981 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 januari 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Cisco
Berichten: 4
Standaard

Mijn bevindingen met de recorder:

Beeld is prima te noemen, erg scherp beeld. Hij neemt redelijk naar wens op, alleen ik zou het fijner vinden als het apparaat een programma volledig opneemt en je niet het einde mist als je deze niet inprogrammeert? Bij een oude video-recorder werkt het toch ook??

Verder vinden we het apparaat erg traag. Als je zapt, duurt het lang voordat hij naar de volgende zender gaat. Als je al aan het zappen bent, dan gaat het wel sneller.

Interactieve televisie en Video On Demand werkt helaas nog niet bij ons, ondanks dat ik vorige week een mail heb ontvangen dat alles moet werken. Ik heb gisteren de oude en de nieuwe smartcard gebruikt en op beide kaarten interactieve televisie opnieuw geïnstalleerd.

We krijgen al heel lang dat we wel op 'Speel' kunnen drukken en alle programma's kunnen zien, maar dan de melding dat we 0900-nummer moeten bellen.

Zojuist maar ruigrok weer eens gemaild. Ben benieuwd wanneer ze reageren, want op mijn mail van 3 weken geleden heb ik ook nog geen antwoord.

We gebruiken nu thuis vooral de nieuwe card omdat we dan weer tijdelijk de extra zenders hebben. Het opnemen vanaf Film1 gaat erg goed

Inmiddels zijn we wel zo gewend aan een digitale harddisk recorder dat we niet meer zonder willen. Het zal dan ook liggen aan het aanbod van Ziggo of we deze behouden of dat we een andere gaan aanschaffen of dat mijn vriend er een gaat bouwen (weer een leuk project weer voor hem ). Ik zou Live-pause niet meer kunnen missen, dat vind ik echt een uitkomst!