Los bericht bekijken
  #275  
Oud 8 februari 2009, 22:51
OmitZ's schermafbeelding
OmitZ OmitZ is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 december 2008
Locatie: Zwolle @home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus, Scientific Atlanta EPC 2203-NS
DTV: Samsung DCB-H360R
Berichten: 27
Standaard Een oplossing?

Ik heb mijn pakket (met de migratieproblemen) door een HD medewerker laten overzetten van Plus naar Extra. Toen mijn Extra abonnent is ingegaan is het meteen weer omgezet naar Plus. Dit kost me een maand extra geld, maar dat kon mij niet veel schelen. Het werkt namelijk wel!
Na de omzettingen haalde ik de snelheden waarmee ze op de website adverteren.

Helaas is mijn telefoonverbinding nog steeds niet werkend.
De laatste update (waar ik zelf elke vrijdag maar achter aanbel) is niet veel anders dan de andere updates: Het is een heeeel technisch verhaal, waar zelfs de medeweker van de technische heldpdesk niet zoveel van begrijpt. Goed, in ieder geval is zij het ermee eens dat Ziggo in gebreke blijft wat betreft het opnemen van contact: Want elke keer weer wordt beloofd dat je binnen 3 werkdagen wordt opgebeld door de mensen van Ziggo en dat is de afgelopen 2 maanden nog niet 1x gebeurd (niet meerekenend de klachten die ik verstuur via de website, want daar krijg ik wel steeds netjes hetzelfde antwoord van binnen).
Elke keer als we thuis komen hebben we een ritueel: kijken of het telefoonlampje op de modem brandt... Sinds de nieuwe modem nog niet 1x...
We wachten nog wel weer een maandje en in de tussen tijd betalen we ons alles in 1 pakket mét volopbellen zonder mokken... (zou leuk zijn als ze daar eens uit hunzelf over zouden beginnen dat het niet netjes is om klanten te laten betalen voor diensten die niet gebruikt kunnen worden)

Trouwens, ondanks deze telefoonproblemen zijn wij hier zeeer tevreden ziggo-klanten. Genoeg problemen gehad, absoluut waar, maar de produkten die ze leveren zijn top als het maar eenmaal werkt.
De afhandeling van de klachten, daar zijn we niet tevreden over, maar dat is weer heel wat anders...