Los bericht bekijken
  #13  
Oud 8 februari 2009, 20:39
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door keescpk Bekijk bericht
Toch blijft het vreemd, hier heb ik dus geen "buitenlandse" zenders. Maar wel b.v. travel channel. Die staat niet bij het standaard pakket. Daarnaast wel MTV, maar geen TMF, de meeste regio zenders wel, en een paar niet. Denk dat de helpdesk uit zijn nek zit te kletsen, en dit niks met regristratie te maken heeft. Mijn registratie kaart is al begin december verzonden.

Mijn collega's van de helpdesk hebben gelijk m.b.t. dit probleem.

Als je smartcard niet of niet goed in het systeem staat dan ben je inderdaad de door jouw genoemde zenders kwijt en als het tegenzit straks bijna alle zenders. Er zit niks anders op dan de helpdesk te bellen en je card (goed) te laten registeren.


Ton250>
Citaat:
Ik ben bang dat de helpdesk gelijk heeft. In 'Mijn Ziggo' staat mijn smartcard niet. Ook de helpdesk ziet hem niet bij mijn gegevens. Ook ik heb vorig jaar mijn registratie ingestuurd. De administratie loopt 'gewoon' gigantisch achter. Tot dit probleem optrad kon ik alle zenders bekijken. Morgen bel ik de helpdesk en dan zou binnen 48 uur het weer allemaal in orde moeten zijn.
Als je belt moet de helpdesk dit inderdaad vlot kunnen regelen mits je natuurlijk wel je aanmeldkaart hebt opgestuurd. Als je card nog niet bij "Mijn Ziggo" staat dan kun je inderdaad wel aannemen dat hij ook nog niet (goed) in het administratie systeem staat. Bellen is dan de enige oplossing om het op te lossen. Succes.
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.