Los bericht bekijken
  #9  
Oud 8 februari 2009, 00:36
marcel234's schermafbeelding
marcel234 marcel234 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 6 februari 2009
Locatie: vianen/ziggo
Ziggo Internet: alles-in-1 plus
DTV: Samsung smt-c7140c met ubee modem
Berichten: 456
Standaard

Allereerst wil ik qouten op z-user:

Wanneer je gebruik maakt van draadloos internet ben je afhankelijk van enorm veel factoren die de snelheid kunnen beinvloeden.

Ik heb op advies van ziggo de pc rechstreeks met een cat5 kabel op het ziggo modem gahngen, ook daarna bleef het schommelen met de verbinding, op zijn laagst zat ik afgelopen donderdagnacht (toch 1 van de wat rustige momenten) op 1mb terwijl dit toch 20 zou moeten zijn. Tot op de dag van vandaag is de verbinding behoorlijk onstabiel en niet 100% betrouwbaar.

Ik mag het niet aanhalen want ik behoor mij te beperken in mijn eigen zaak, maar de ouders van mijn schoonzoon wonen in maarsenbroek en bij toeval raakte wij aan de praat over ziggo en die hebben ook erg veel last van schommelingen tot zelfs totale uitval waardoor telefoon en internet het niet meer doet. Door hun talloze meldingen over gemaakt maar na 1 jaar is er nog steeds niks opgelost.

Dan over die pvr: bent u het met mij een dat 99 euro een stuk aantrekkelijker is om aan te breken dan in 1 klap 400 euro? Ik ben niet armlastig, maar 400 euro in mijn jonge gezien met 2 opgroeiende meiden is toch echt een aanslag op het huisbudget Daarbij komt dat ik geen enkele meerwaarde/verschil zie dan in bv die iptv tuner van kpn en die van ziggo. met beide kan je uitzending gemist bekijken, opnemen/afspelen, hdmi uitgang. spif en nog wat losse gadgets.

Ook een punt tot discussie: ik zou een gratis ontvanger krijgen, bel ik op wanneer die eventueel kan komen krijg ik doodleuk te horen dat de leverancier problemen heeft met aanleveren en dat het 4 tot 6 weken kan duren voor we hem krijgen. Op mijn vraag hoe ik dan moet kijken "ach, legt u het toch gewoon analoog aan" ja oké maar betaal voor het digitale pakket krijg ik dan restitutie voor die weken dat er géén digitaal gekeken kan worden. Antwoord: nee u dient wel gewoon te betalen. Ik vind dit geen goeie gang van zaken eerder neigen naar de kluit belazeren.

Als laatste: consumentenvraag, ik vroeg aan de hd medewerker wat er gebeurt als je pvr/hd stuk gaat, krijg je dan een vervanging? ja maar dat gaat niet via ziggo maar via de leverancier, oké prima en hoelang kan ik dan het apparaat kwijt zijn? euh dat kan wel een paar weken duren voor u hem terug heeft, tot die tijd is het "zoek het maar uit" bij kpn is de coulance anders, als je pvr stuk gaat is het 1 belletje en binnen 3/4 werkdagen staat tnt voor de deur met een vervangende pvr. Waarom is dat bij ziggo niet zo, het is toch raar dat je dan weken maar analoog moet kijken terwijl je abbo gewoon doorloopt. Hiermee krijg ik sterk de indruk dat ziggo graag wél wilt caschen maar dat de service ver te zoeken is.


Groet Marcel.