Los bericht bekijken
  #8  
Oud 7 februari 2009, 23:44
Gerardus's schermafbeelding
Gerardus Gerardus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Overijssel/@home
Ziggo Internet: alles in één basis/Ubee EVW3210
DTV: Humax 5200 + HUMAX 5050-C + TV extra
Berichten: 1.713
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcel234 Bekijk bericht
kpn`s iptv stb is ook een pvr met harde schijf van 150gb plus toegang tot uitzending gemist én hdmi uitgang, niks anders dan die dure recoder van 400 euro die ziggo aanbiedt om van zijn uitzending gemist te kunnen genieten eens?

Ik vind het trouwens een flinke uitgave, het enigste wat je meer kan met die hd/pvr van ziggo is hd-kwaliteit bekijken en dat kost na 6 maanden ook nog 4 euro extra voor "slechts" 3 zenders (ik dacht er meer zenders waren, mijn fout)

Hoe dan ook, ik ben simpelweg teleurgesteld dat het allemaal zoveel gaat kosten, Ik ben/wilde overstappen vanwege 1 ding: hd-kwaliteit. Als ik dat weg denk zakt ziggo met zijn product ver onder die van kpn`s iptv, immers, kijk wat je krijgt voor 17.50 bij kpn en kijk wat je krijgt voor 17.50 bij ziggo, ik bedoel maar.

Eens: kpn blijft qua snelheid VER achter bij ziggo, als kpn op had kunnen gaan met ziggo snelheden was er geen grijze geverfde har op mijn hoofd die erover had gedacht over te stappen, dus voorvoorlopig geef ik mij (weer) over aan kpn

Groet Marcel.
Als je bij KPN een decoder/pvr krijgt voor 99 euro is dat toch zeker niet de marktprijs. Dat is 300 euro te goedkoop. Dat gaat KPN vast wel op een of andere manier terugverdienen. Denk je ook niet?
Wat ik nog weet van het KPN interactieve abonnement is dat het veel eerder leverbaar was dan Ziggo, maar erg duur werd als je veel zenders wou hebben. Dan is Ziggo veel uitgebreider voor veel minder geld. Ziggo is nog niet helemaal zo ver, maar het beloofd goed te worden. Ik heb mijn 400 Euro al klaar liggen voor de Humax 5050 HD/HDD/PVR Misschien moet ik nog wel een half jaar wachten. Ik heb er alle vertrouwen in.