Los bericht bekijken
  #8  
Oud 7 februari 2009, 23:04
Gerardus's schermafbeelding
Gerardus Gerardus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 juni 2008
Locatie: Overijssel/@home
Ziggo Internet: alles in één basis/Ubee EVW3210
DTV: Humax 5200 + HUMAX 5050-C + TV extra
Berichten: 1.713
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shorthome Bekijk bericht
Zelfde probleem, gebeld en volgens de telefoniste( welke duidelijk erg veel plezier had in haar werk) had ik maar 1 kaart. Lekkere communicatie daar, had hem toch echt door gebeld. Duurt 2 dagen voordat de aanmelding van de 2e kaart is verwerkt. Op zaterdag zal het wel niet verwekt kunnen worden.

Meteen maar even gevraagd naar dat meerdere kaarten op 1 abbo maar dat duurt nog wel even heb ik het idee. Was technisch nog niet mogelijk. Dit geheel off-topic natuurlijk.
Ik heb de Card volgens mijnZiggo al 5 maanden in gebruik. Tot enkele dagen had ik alle zenders volgens het pakket. Plotseling zijn er zenders verdwenen die wat kanaalnummers betreft dicht bij elkaar liggen.

off- topic vind ik het niet, omdat ik daar ook op wacht. Zo wacht ik ook nog op de snelheidsverhogingen (nu nog strak 4 mb) en de interactieve mogelijkheden. (lees: de HD PVR recorder)
Wachten ben ik goed in. Zo heb ik heel lang moeten wachten op de @home telefoon. Maar toen ik had ook storingsvrij en lekker goedkoop. Klasse provider.