Los bericht bekijken
  #7  
Oud 7 februari 2009, 19:15
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mseegers Bekijk bericht
Het wordt weer gekker. Zojuist heb ik weer de helpdesk gebeld. De dame die ik aan de lijn had kon nu opeens wel rechtreeks de technische dienst bellen. Volgens haar collega's was dat onmogelijk.

Ziggo wil nu een monteur langsturen om mijn modem om te ruilen. Ik heb nu een Motorola en krijg een Scientific Atlanta. Dit zou absoluut nodig zijn, omdat anders mijn nummer niet van de tweede lijn op de eerste lijn gezet kan worden.

Ik heb mijn twijfels over deze stap. De eerste lijn werkt namelijk gewoon, alleen niet met het nummer dat ik graag hebben wil. En eerder was mij verteld dat het om een aanpassing in de centrale zou gaan. Ook is mij eerder verteld dat het niet aan mijn modem lag en dat deze zelfs prima geschikt zou zijn voor twee telefoonlijnen.

Kortom, ik krijg een nieuw modem, alleen maar om het telefoonnummer van de niet-bestaande tweede lijn op de eerste lijn te zetten.

Is er iemand met verstand van zaken die hiet iets zinnigs over kan roepen?
Dat verhaal klopt. De motorola modems kunnen niet geprovisioned worden voor een tweede nummer in Multikabel gebied. Ik ken meer voorbeelden van mensen die toch een tweede nummer gekregen hebben, ondanks dat het officieel nog niet mogelijk is, maar daarvoor moeten ze dus wel een Scientific Atlanta modem hebben.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....