Discussie: Klacht: Foto beschouwd als spam
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 7 februari 2009, 17:44
Marius2's schermafbeelding
Marius2 Marius2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2008
Locatie: grun
Ziggo Internet: Ziggo alles in 1 + extra zenders
DTV: HUMAX
Berichten: 11
Standaard

Ergens vorig jaar zijn ze ongevraagd begonnen met het filteren van spam, op zich een goede zaak, maar zoals zo vaak gaat ook dit mis aan de kant van ziggo waardoor mail (soms) ten onrechte als spam wordt gemarkeerd (en het in feite wegraakt). Het gevolg is duidelijk, regelmatig mis ik mail uit diverse (opensource) forums die via email lopen, gelukkig krijg ik dezelfde mail op het werk.

Overigens kun je tegenwoordig (of altijd al?) wel het niveau van scannen aangeven in de email instellingen van @ziggo, licht t/m zwaar is mogelijk, maar helaas geen enkele optie om het spam-filter geheel uit te zetten!

Ik draai al jaren met hetzelfde spam-scanner welke ziggo gebruikt namelijk spamassassin en zonder enige extra instellingen werkt dit filter fantastisch, ik snap dan ook niet wat die knoeiers (sorry guys) met het filter aan het rommelen zijn!

Omdat mail tegenwoordig het steeds vaker officiele brieven begint te vervangen wil ik dat spamfilter bij ziggo uit hebben en de vraag is dan ook hoe we @home aan het verstand peuteren dat het spam-filter (optioneel) uitgezet moet kunnen worden?

(moet je bij TNT eens proberen om brieven weg te gooien! )