Los bericht bekijken
  #813  
Oud 7 februari 2009, 15:48
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pjutr Bekijk bericht
Ik heb hier steeds geroepen dat ik i.t.t. tot veel andere Cisco-bezitters geen problemen heb (gehad) met EPG-opnamen.. Daar is eergisteren dus een eind aan gekomen.
Opnamen (ook gewone met de hand gestarte, maar die lopen kennelijk ook via EPG als je aangeeft tot het programma-einde te willen opnemen) worden ogenschijnlijk uitgevoerd, maar verschijnen niet in de 'Opgenomen' folder. Wel in de 'Geplande' folder (ook dus als de opname al lang achter de rug is) met een rode knop met rood kruis er door, i.p.v. de rode 'R'. Sommige zijn daarna compleet 'verdwenen' anderen kwamen met een verkeerde totaal tijd (1 minuut, terwijl de opname 63 minuten duurt) en/of met datzelfde rood bolletje met kruisje in de 'Opgenomen' folder. Met het plannen van een tijdopname kan zoals eerder hier verteld, dit worden voorkomen, maar dan verdwijnt 75% van het gebruiksgemak.

Ik heb van alles gedaan, fabrieksinstellingen, alleen de kanalen opnieuw instellen, timeshift uitschakelen, maar niets helpt.

Ik kwam er wel gauw achter dat tegelijk met de klachten er iets raars verscheen in de zenderindeling. De twee laatste kanalen van Sport1 Extra zijn verdwenen van kanaal 407 en 408 en zitten nu 'onder' Nederland 1 (kanaal 001) op de kanalen 15003 en 15004. Ik heb -nieuwsgierig geworden- een herinstallatie op het Testnetwerk gedaan (Freq. 0500) maar ook daar kreeg ik de 2 Sportzenders op kanalen 15003 etc. Bovendien zat daarboven (dus onder Ned.1 )het verwijderde Al-Jazeera arabisch met de Ziggomededeling dat het kanaal niet meer wordt doorgegeven, en wel op kanaal 20014! Ik ben er bijna van overtuigd dat deze storing de EPG door de war gooit en de opnamen verkloot.

Vraag heeft nog iemand dit opgemerkt. Ik zit in Breda. (oud-Casema)
Ik begrijp inmiddels uit deze draad http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...ighlight=sport dat die spookkanalen door meerdere Cisco bezitters zijn opgemerkt. En dat de Extra kanalen 407 en 408 door Sport1 zelf zijn opgeheven. (Is verder niet door Ziggo gecommuniceerd) Blijft de vraag: hebben nog meer mensen sinds begin februari last van (vaker/meer) mislukte/verdwenen EPG/opnames=