Los bericht bekijken
  #4  
Oud 7 februari 2009, 10:20
Hengelerweend's schermafbeelding
Hengelerweend Hengelerweend is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 15 november 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 586
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Edimax Bekijk bericht
Hallo,

Ik krijg net zo'n hele mooie mail met daarin de tekst dat men zo blij is dat hun producten afgenomen worden en ze daarom die afnemers willen belonen met 5 verrassingszenders.

Nu heb ik Alles-in-een-Extra MET TV digitaal Totaal, en heb dus al die extra zenders al. Het komt er dus op neer dat alleen bij afnemers waar nog iets te halen valt, de beloningen vallen.

Ik heb alle het meest uitgebreide abonneent vanaf Mr. Zap, waar blijven de beloningen voor de trouwe afnemers die al alles hebben.

Nergens, want die zijn niet meer interessant!!
Ik heb géén totaal pakket van Ziggo en ontvang 5 "leuke" verrassingzenders uit het totaalpakket voor nop, maar die over 2 maanden weer veranderen in 5 andere "leuke" verrassingszenders uit het totaalpakket.

Voel je je soms oneerlijk bedeeld omdat ik die eindelijk na 2 maanden begon te wennen en te genieten van deze 5 verrassingszenders van de een op de andere dag weer wordt opgescheept met 5 andere verrassingszenders.

Als ik een gratis proefabonnement van 2 weken krijg op een krant, schreeuwt mijn buurman toch ook geen moord en brand omdat die toevallig als abonnee elke maand een dikke 25 euries moet betalen voor diezelfde krant.