Los bericht bekijken
  #265  
Oud 7 februari 2009, 03:03
le0n's schermafbeelding
le0n le0n is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 december 2008
Locatie: Ziggo/@Home
Ziggo Internet: All-in-one
DTV: Dreambox 7025+ (Kabel & Sateliet)
Berichten: 6
Standaard Maar weer een update

Helaas is er nog steeds niets gebeurd en daarmee komt het aantal maanden dat mijn internetverbinding niet correct werkt op een totaal van 6 maanden. Uiteraard werkt bij Ziggo administratief gezien alles op rolletjes waardoor men nog steeds het volle abonnementsgeld maandelijks van mijn rekening incasseert.

In de tussentijd ben ik 1 keer gebeld door een medewerker van Ziggo die me vertelde dat hij belde naar aanleiding van mijn melding bij Coax. Hij wist me te vertellen dat er een hele lijst met klanten was die niet correct gemigreerd waren en dat deze lijst doorgestuurd was naar de technische dienst. Na 2 weken zou hij me terugbellen, maar zoals alle andere college heeft ook deze medewerker me niet teruggebeld.

2 januari:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ik zal het volgende week opnieuw oppakken. Ik heb aan de hand v/d MAC adressen gevraagd om in de databases op zoek te gaan naar verdere informatie.
Ook de Anonieme medewerker die hier op het forum actief is heeft wederom niets meer laten weten. Hij heeft het probleem waarschijnlijk na een week opgepakt en direct weer laten vallen.

Ik denk dat ik na 6 maanden toch wel mag vaststellen dat we te maken hebben met een volstrekt incompetent bedrijf waar waarschijnlijk slechts 1 medewerker de rechten heeft om een probleem op te lossen dat met een paar eenvoudige toetsenaanslagen op te lossen is. En dat is dan de meest positieve benadering.