Discussie: Vraag: Alles-In-Een
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 6 februari 2009, 18:57
exoOw's schermafbeelding
exoOw exoOw is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 november 2008
Locatie: Hoogerheide
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Waarom niet alles op hetzelfde adres afnemen en het geld wat anders via je vader zou verlopen naar jou laten overmaken? Ben je er ook en kan je ook een Alles-In-Een afnemen.

Sowieso vraag ik me af hoe je het in gedachten had om de facturatie van een aantal diensten via je vader in belgie wil gaan laten lopen. Facturatie zal plaatsvinden op het adres waar de aansluiting geleverd word voor zover ik weet. Daarbij is het in Belgie, dus buitenland, en dat kan voor zover ik weet al niet.

Nog een optie is om de gehele facturatie op je eigen adres te nemen en dan de facturen door te sturen naar je vader? Is de eerste optie volgens mij nog handiger ook.

Waarom trouwens de facturatie via je vader in Belgie laten verlopen? Dit punt snap ik niet helemaal.
De facturatie wordt verstuurd naar het werk van mijn vader, dwz. dat zijn baas het betaalt (internet en telefoon) alleen TV betalen we zelf, vandaar de gesplitste facturatie (En aangezien dit bedrijf in België ligt moet de facturatie daar naartoe gebeuren, en dit kon volgens Ziggo).

Maar via de telefoon kwam m'n moeder er niet wijs uit of Alles-In-Een op geen enkel manier gesplitst gefactureerd kon worden of dergelijke. Anders was het natuurlijk voordeliger geweest om Alles-In-Een te nemen (ondanks het feit dat we alleen de TV zelf betalen)
O.a. voor de toekomstige internetsnelheden (voor mij vooral een pluspunt als student )