Discussie: Vraag: Beschikbaar of niet ??
Los bericht bekijken
  #129  
Oud 6 februari 2009, 13:25
Venerot's schermafbeelding
Venerot Venerot is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2008
Locatie: Twenterand - @Home/Ziggo
Ziggo Internet: Z3 - Motorola 5100
DTV: 2 x Samsung DCB-B270R
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mod-1 Bekijk bericht
Ziggofan / BordeWolf is inderdaad de toegang tot het forum ontzegd. Dit heeft niet te maken met "inhoudelijke" zaken of berichten over Cogas, maar heeft alles te maken met het door hem schenden van duidelijke afspraken die in het verleden met hem gemaakt zijn over zijn gedrag in het forum. Zijn wijze van optreden heeft al langer aanleiding gegeven tot conflictsituaties op en rond het forum. Daarbij zijn door hem toezeggingen gedaan die niet worden nagekomen. Gisteren is een aantal malen persoonlijk contact met hem geweest waarbij hij ervoor gekozen heeft om niet in te gaan op een eis van de moderators om zich afzijdig te houden van persoonlijke onenigheid met andere forumleden.
Een dubieuze beslissing als wij de achtergronden niet weten/hier niet hebben kunnen lezen.

Wat het Cogas topic betreft bleef hij gewoon on-topic.
Ook ik heb zeker mijn twijfels over zijn berichtgeving omtrent het aio pakket. Hij krijgt van mij wel het voordeel van de twijfel, de tijd zal het leren.

Waar ik wel een hekel aan heb is dat er voor mij gefilterd wordt.
Zeg maar oud communistisch/chinees praktijken. Ben zelf heel goed in staat dat zelf te doen. Bij alles wat ik van Ziggofan gelezen heb zie ik absoluut geen reden om de toegang tot dit forum te ontzeggen.

De reden van zijn ontzegging van het forum zal dus iets zijn wat voor ons niet zichtbaar of controleerbaar is. Mocht het voor ons zichtbaar worden en het probleem duidelijk zijn trek ik mijn twijfels in.
Tot die tijd, heel erg jammer...

Met vriendelijke groet,

Venerot.