Los bericht bekijken
  #7  
Oud 6 februari 2009, 11:47
Hvdkaap's schermafbeelding
Hvdkaap Hvdkaap is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 januari 2009
Locatie: Emmen
Ziggo Internet: Alles in 1 extra,Scientiffic Atlanta 2203
DTV: Samsung dcb9401
Berichten: 8
Standaard

inmiddels zijn we weer een maand verder, en nog is het niet opgelost. Het lijkt wel of mijn probleem steeds erger word. Gisteravond ( 5 2 2009 ) was de verbinding wel extreem slecht.

Begin van de week met de dealerlijn gebeld en gezegd dat dit mijn laatste telefoongesprek met hun was, omdat ik niet de indruk heb dat ik serieuse genomen word als klant. En zeer zeker NIET geholpen word. Beloftes worden niet nagekomen, en problemen worden niet erkend. De betreffende medewerker erkende dat dit probleem al lang opgelost had moeten worden, en zou er voor zorgen dat deze week nog een monteur naar de wijkkast zou gaan, om te kijken of daar wellicht de storing zit. Ze beloofde ook dat ik deze keer ECHT terug gebeld zou worden. Aangezien ziggo me nog nooit op de hoogte gehouden heeft van de status van mijn storing.

Inmiddels is het dus vrijdag, en Nee ziggo heeft me niet gebeld. Dus ja dan mijn belofte nog maar eens verbreken , en weer eens met de hulplijn bellen wat nu de status is.

Die wisten me te vertellen dat er inderdaad een monteur deze week langs is geweest om te kijken naar de wijkkast. Op de vraag waarom ik daar niks van gehoord had (aangezien mij de belofte was gedaan dat deze monteur mij op de hoogste zou brengen) kon de medewerker geen antwoord op geven. Wat hij mij wel kon vertellen was dat er inderdaad een Capaciteits probleem is bij mij in de wijk.

Tja dat kon ik ze ook wel vertellen. Daar heb je geen 3 maanden voor nodig.

Maar goed, er is dus een capaciteits probleem in de wijk Emmen (Bargeres) postcode gebied 7812. En Nu?

de medewerker beloofde me dat er vandaag een specialist me terug zal bellen met meer informatie. We zijn benieuwd.

word vervolgd.........