Discussie: Vraag: Alle zenders voor 25,-?
Los bericht bekijken
  #16  
Oud 6 februari 2009, 00:10
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Discussie puntje, laten we het voor het gemak op een groot grijs gebied houden. Je gaat bewust een handeling doen waardoor je niet hoeft te betalen voor datgene wat je afneemt... met nadruk op bewust, want daar ligt naar mijn mening de essentie. Bewust onder de kosten uitkomen voor datgene wat je wel afneemt, maar waarvoor je klaarblijkelijk niet wilt betalen.


Heel erg nuttige en zinvolle informatie, heeft zeer zeker een heel erg hoge toegevoegde waarde op dit topic, en helemaal niet niet offtopic
En daar gaat je redenatie dus mis, aangezien je uitgaande van de adviesprijs 29.95 per kaart betaalt, daar 14 dagen mee kan doen en dus ongeveer 65 euro per maand uitgeeft aan extra pakketten. Het meest uitgebreide pakket zonder de culturele doelgroepenpakketten is: totaalpakket + eredivisie + film1 + sport1 + hdtv en kost 51.80 per maand. Dat is toch echt nog ruim goedkoper dan het "gratis preview" pakket met gekochte kaarten..... Ook bij kaarten van 25 euro is het €51.80 abonnement nog steeds een paar euro goedkoper dan de losse kaarten.

Aangezien je mijn behoorlijk met ironie doorspekte "de man die alles wil" profiel niet helemaal gevat lijkt te hebben: Je moet toch wel behoefte hebben aan een behoorlijk uitzonderlijke combinatie van pakketten voordat je een paar kwartjes zou besparen. Voeg daarbij het ongemak van kaarten die ineens niet meer werken, tientallen winkels afstruinen om je kaartenvoorraad op peil te houden etc en het zou duidelijk mogen zijn dat er geen enkel gevaar is dat iemand dit ook echt doet. (Afgezien van het feit dat de preview periode nu dan eventjes wat langer is)