Discussie: Vraag: Alles-In-Een
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 5 februari 2009, 22:07
exoOw's schermafbeelding
exoOw exoOw is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 november 2008
Locatie: Hoogerheide
Berichten: 10
Standaard Alles-In-Een

Beste forumleden,

Had hier een paar maandjes terug gepost met een vraagje over hoe het nou precies zat met onze televisie in onze toekomstige (en nu reeds opgeleverde) woning, nu moet er nog internet en televisie door heel het huis heen gelegd worden, en we leggen overal coax aan zodat er overal een decoder geplaatst kan worden.

Nu gaat de facturatie van zowel de telefoon als het internet via het werk van mijn vader verlopen (dit is in BelgiŽ).
Alleen de TV betalen wij zelf.

Nu vraag ik me af, of er op geen enkele mogelijke manier Alles-In-Een aangevraagd kan worden, mijn moeder had al gebeld maar die kreeg een onvriendelijk persoon aan de lijn die gewoon zei dat er niks gedaan kon worden, en ook niet aan het feit dat we 6 decoders wilden aanschaffen en dus niet van de korting van een Alles-In-Een abbo kunnen genieten (komop zeg, even 6 decoders, 1 HD + 5 gewone dat is even Ä800)
(Ja ik weet dat er maar 5 decoders op 1 abbo kunnen, maar dan wordt het met een smartcard lopen tussen 2 decoders )

Wat dus wilt zeggen dat we Internet Z3 nemen, Telefoon Z1 en Televisie Z1 met het HDTV pakket. Terwijl het een stuk voordeliger zou zijn om Alles-In-Een Z3 te nemen, maar aangezien de facturatie deels (telefoon & internet) naar BelgiŽ moet, zou dit niet kunnen. En we nemen alles op hetzelfde adres dus..

(Liefst heb ik zelf ook Alles-In-Een vanwege de hogere snelheden, ik kom nu van BelgiŽ met een ADSL Go verbindingkje van 4mb/256kbps ... )