Discussie: 5 februari
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 5 februari 2009, 17:09
martwout's schermafbeelding
martwout martwout is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Culemborg (Casema)
DTV: Humax IRDHD5100C
Berichten: 1.224
Standaard Re:

Citaat:
En we krijgen er een jan-peter-zender over normen en waarden voor terug.
Met reclame voor een kinderkamp om met jezus kennis te maken. Voor zover ik het heb gezien (welgeteld 2 min) is het echt een zender voor zijn doelgroep. Of willen ze zo veel mogelijk nieuwe zieltjes winnen? Zo komt
deze zender over.

Van mij mogen ze dit kanaal in een apart pakket plaatsen met andere christelijke en andere godsdienstkanalen. Daar hoort het thuis aangezien het niet echt een kanaal is voor iedereen. Ik snap ook niet waarom Ziggo het uit het totaalpakket heeft getrokken. Volgens mij viel Omega onder het totaalpakket (een pakket daarvan). Aangezien Family 7 ook een echt themakanaal is, zou het daar ook thuishoren.

Ik ga zelf nog niet het totaalpakket verkleinen aangezien ik nog genoeg zenders heb die ik kijk en die zitten in meer dan 3 pakketten. Dus het is financieel nog niet aantrekkelijk. Maar voorlopig is Ziggo meer zenders aan het verwijderen (zoals nu weer Al Jazeera Arabisch) dan dat we erbij krijgen. Zo kan ik ook snel geld verdienen: zo weinig mogelijk zenderkosten. Waar blijven de echte interessante nieuwe kanalen (o.a. de al genoemde kanalen).