Los bericht bekijken
  #18  
Oud 5 februari 2009, 15:07
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Het is logisch dat als iemand geld terug laat boeken, je geen gebruik meer kunt maken van de diensten van ziggo. Als de kabelaansluiting op naam van de instelling staat, zou ik om de tafel gaan zitten met die desbetreffende instelling, of zij een abbo kunnen nemen en jullie het geld overmalken naar de instelling. Anders blijft het een administratieve rommel bij ziggo.

Mn haren gaan alleen overeind staan als ik naar de titel van uw bericht kijk, waarom moet dat zo genoemd worden?. Een student in een studentenhuis kan hetzelfde probleem hebben.. Ok, die kan misschien iets beter voor zichzelf opkomen, het lijkt hier soms net hart van nederland, als we er een klein beetje misbruik maken van de situatie, dan krijgen we de mensen wel op ons hand, en wordt het wel geregeld (denken we). Niemand is zielig, U wilt toch ook dat uw zoon als ieder ander behandelt wordt?
Maargoed, das mijn menig. Ik hoop natuurlijk dat het probleem snel wordt opgelost. Er zullen veel meer mensen zijn met dit probleem. gelijke monniken, gelijke kappen.

Terug naar het onderwerp......
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE