Discussie: Factuur online
Los bericht bekijken
  #69  
Oud 5 februari 2009, 00:03
ikkedus's schermafbeelding
ikkedus ikkedus is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 september 2008
Locatie: Den Haag Ziggo (ex-Casema)
DTV: Cisco
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RJD Bekijk bericht
Zou er een probleempje zijn bij de administratie van Ziggo?
Het is nu 4 februari en ik heb dus nog steeds geen factuur voor de periode februari gehad. Normaal komt deze in de laatste week van de voorgaande maand. Ook er nog niets afgeschreven.

Als ik volgende week nog geen factuur heb, zal ik eens bellen. Wel toevallig dat ik net sinds half december overgestapt ben naar Alles-in-1.
Ik raad je aan om rekening te houden met een (mogelijk) dikke factuur, wanneer die komt.
De facturering gebeurt door een programma wat op de achtergrond meedraaid en pas later veraderingen in abonnementen signaleerd.

Door de vele mensen die een Alles-in-1 pakket hebben aan gevraagd wordt dit systeem zwaarder dan normaal belast en hierdoor zijn daar vertragingen of komplete uitvallen.
Automatische betalingen vinden niet plaats, acceptgiro's worden niet verzonden etc.

Volgende week al bellen heeft echt geen zin, kijk bij mijn zizzo of je al een Alles-in -1 pakket hebt, zo ja, dan komt het wel goed, zo niet dan heeft het zin om eind februari te gaan bellen, voor die tijd heeft het echt geen zin om te gaan bellen met alle ergenis die dat mee kan brengen (wachttijden, doorverbinden).

Mensen in oud @Home gebied lopen tegen een mogelijk aanvullend probleem op.
Er is een conversie geweest van oude naar nieuwe bestanden.
Er zijn medewerkers van @Home die wel in de oude bestanden kunnen kijken én in de nieuwe, ook zijn er mederwerkers die alléén in de nieuwe bestanden kunnen en dus niet de volledige informatie hebben.
Ik hoop dat bij jou wél alles ok gaat.