Discussie: Vraag: Beschikbaar of niet ??
Los bericht bekijken
  #108  
Oud 4 februari 2009, 22:09
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Als je het niet waar hoeft (en kunt) maken, waarom loop je dan wel van alles te beloven in dit topic?

Ik heb altijd geleerd, belofte maakt schuld. Jij belooft en zegt van alles toe in dit topic, en zoals gezegd, belofte maakt ...... Je snapt het wel.

Jij beweert op 4 januari stellig dat er binnen enkele dagen of misschien een paar weken duidelijkheid over komt. Die periode is nu toch echt wel voorbij. En vandaag laat je middels een post weten dat er binnen enkele maanden toch echt wat gaat veranderen. Eerst waren het dagen of misschien weken, nu al maanden. Als jij 4 weken of langer op Ziggo moet wachten laat je jou ongenoegen ook zeer duidelijk weten via dit forum.

Wellicht een idee om dan nu de hand even in eigen boezem te steken en je uitspraken wellicht intrekken of nuanceren en wat voorzichtiger te worden met wat je allemaal roept op een forum? Of kom met garanties.

Vergeet niet dat veel mensen datgene wat jij post als waarheid aannemen.
Ik spreek niet met mijn eigen mond. Ga eens bij Cogas zelf te rade (heb je dat uberhaupt al gedaan ??). Je wilt mij nu allerlei dingen in de schoenen schuiven, maar dat helpt niemand op weg naar de oplossing. Verder gaat mijn hand niet uit de boezem. Dat het allemaal langer duurt is naar ik mag aannemen een technisch verhaal. Ik had in januari gronden om aan te nemen dat alles snel geregeld zou zijn, helaas duurt het langer.

Dat staat mij ook niet aan. Ik had vorig jaar mei al over willen stappen op alles in 1. Ik vind het ronduit schandalig dat dit allemaal zo lang uberhaupt moet duren. Bij de overgang naar Ziggo had dit al geregeld moeten zijn!

Hoe je overigens mijn woord als waar uitlegd vind ik op zijn zachts gezegt vreemd, je hebt ook kunnen zien dat ik schreef: wacht af tot er een officiele mededeling komt van Cogas of Ziggo. Reken dan Cogas of Ziggo af op de termijn de genoemd wordt.